Interim & konsult

Förvandla ideér till kraftfulla lösningar

Upptäck vår mångsidiga kompetens! Förutom hyrköp och konsultuppdrag erbjuder vi även expertis inom interim, bemanning och rekrytering för alla branscher. Med vårt omfattande nätverk av kvalificerade konsulter kan vi säkerställa konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar för dina behov. Välj oss för att lyfta ditt företag till nästa nivå!

Interim lösningar

Det finns olika metoder för att snabbt få tillgång till arbetskraft. Vi har samlat information om de bästa sätten att hitta rätt konsulter.

Idag upplevs det som en utmaning att hitta kompetenta ekonomer och IT-konsulter för marknads värdiga priser. Detta blir särskilt tydligt om fokus enbart ligger på CV och tidigare erfarenheter. Vi använder oss av vetenskapligt förankrade metoder för att bedöma kandidater både utifrån deras erfarenhet och potential. Detta leder till ett större och mer kvalitativt urval. Med rätt introduktion och vidareutbildning kan vi upptäcka oanade möjligheter hos kandidater som saknar exakt erfarenhet inom det efterfrågade området. Det som är viktigt och känna till är att vi kan hjälpa er utbilda rätt kandidat med rätt potential. Kandidaten blir anställd hos oss till en börja, men vid ett senare tillfälle går den över till rekryterande kund.

För kortare uppdrag, tillfällig kontrakt, kan interim vara en effektiva lösning. Vid interimslösningar hyr ni in vårt team, som arbetar tillsammans för att genomföra uppdraget, medan ni har regelbunden kontakt med en konsult.

Interim

Bemanning

Rekrytering

Intresserad av våra lösningar? Kontakta oss via mail.

Rekrytering

Rekrytering är idealiskt för företag med långsiktiga personalbehov. Vi assisterar företag med att hitta rätt kandidater, och anställningen sker direkt via.

Vi specialiserar oss på att rekrytera inom ekonomi & IT. Vi har ständigt många kandidater i omlopp och har insikt i vilka som är redo för nya utmaningar. Genom att använda ett projektbaserat arbetssätt och kompetensbaserade intervjumetoder, leder vi hela rekryteringsprocessen från start till mål med noggrann struktur och tydliga tidsplaner för att nå bästa möjliga resultat.  

Featured-Thinking_img-2.jpeg

Bemanning

Bemanning liknar interim, men är inte lika nischat. Bemanning kan tillämpas inom alla branscher. Vi assisterar med hela rekryteringsprocessen, från att definiera kravprofilen till att anställningen är genomförd. Bemanning innebär att vi tillhandahåller kvalificerade konsulter som snabbt kan fylla era tillfälliga behov, vilket säkerställer att ni alltid har rätt kompetens på plats.

Konsulten blir anställd av oss men arbetet sker hos er. Vi är flexibla och förstår att plötsliga händelser kan förekomma därav kan ni, när som helst rekrytera över konsulten och ta över arbetsgivaransvaret. Bemanning kan vara lösningen för företag som inte kan garantera en fast anställning och vill istället täcka personal behovet under en viss period.  

Business Controller

Är ni i behov av extra resurser eller förändringsledare? Vi har ett brett nätverk av samarbete med kompetenta ekonomer som...

Redovisningsekonom & CFO

Behov av en Redovisningsekonom eller CFO? Är ni i behov av extra resurser eller förändringsledare? Vi har ett brett nätverk...